social_facebook_box_blue_128social_twitter_box_blue_128

Carnaval 2018 in Theebuikenland

Dees ies ons durp

2018 belooft een mooi carnavalsjaar te worden. Een jaar om carnaval te vieren in eigen dorp. Gewoon feesten in Loon op Zand. Om met een pilsje of Schrobbeler te toasten op Theebuikenland en met trots te zeggen: Dees ies men durp!

Machtig mooi motto
In samenwerking met de ‘Wijze Raad’ heeft Filoz Events gekozen voor een machtig mooi motto. Met dees ies ons durp! willen we laten zien hoe trots we zijn op ons dorp. Loon op Zand heeft machtig mooie pareltjes. Wat te denken van de kerk, het witte kasteel, de kiosk. Maar ook de Brabantse gemoedelijkheid, de gezelligheid en saamhorigheid van de mensen. Kortom we mogen trots zij op ons dorp en hoeven niet te bescheiden te zijn om dit uit te dragen in de optocht.

Optocht op carnavalsmaandag
Op carnavalsmaandag trekt de optocht weer door de straten van Theebuikenland. Wij zijn erg benieuwd hoe Theebuikenland z’n dorp presenteert aan de regio. Graag willen we jong, oud, dik, dun, rood en geel uitnodigen om deel te nemen aan de Loonse carnavalsoptocht. Vooral de jongere en jeugdige Theebuiken zijn van harte welkom om voorop te lopen in de stoet. Pastoor Luijckx en Burgemeester van Aart zullen de optocht op een spetterende manier openen.
Inschrijven voor de optocht kan op www.filoz-events.nl.

De jeugd voorop
Carnaval hoort bij ons dorp. Dit jaar pakken we groots uit. Op vrijdag gaan de kinderen van alle Loonse basisscholen feest vieren in De Weterin€. Zij zullen in optocht naar het Weteringplein komen. In de weken voor carnaval zullen ze op een speelse en feestelijke manier kennis maken met het feest der zotten.

Alle dagen Feest in Loon op Zand
Op vrijdag trappen we af met een megacarnavalsspektakel in voor de basisscholen in “De Wetering”. Op zaterdag is er familiecarnaval met optredens van Tim Schalkx en Bart Schuermans. Zondag is er een Theebuikenbal. Rond de uitreiking van de optocht zullen Thom Craane en Jeroen van Zelst De wetering op haar grondvesten laten schudden. Ook de Loonse horeca zal zeker garant staan voor een mooi programma. Meer informatie daarover kunt u vinden in het Theebuikenblaoike.

Meer informatie
Meer informatie over de Loonse carnavalsoptocht, carnaval met de basisscholen, carnaval in De Wetering en over het openbare carnaval in Loon op Zand kunt u vinden op filoz-events.nl

Carnaval is Feest in Loon op Zand.
Dees ies (ECHT) ons durp!