Carnaval 2024 gaat door

Het was op het ‘raandje’, maar uiteindelijk hebben we letterlijk de (scheer)lijntjes aan elkaar kunnen knopen. Van vrijdag 09 tot en met maandag 12 februari is het letterlijk feest in de tent.

Een hele puzzel

Ga er maar aan staan. Carnaval in Loon op Zand zonder een dorpshuis. Het grootste feest in Theebuikenland dreigde letterlijk in het water te vallen omdat op 1 januari 2024 de ‘oude’ Wetering definitief haar deuren sluit. Waar vieren we feest met de basisscholen? Waar reiken we de prijzen van de optocht uit? Waar vieren kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s carnaval.
Ga er maar aan staan…

Just DO it!

Samen met de gemeente Loon op zand en stichting Theebuikenland is Filoz Events aan het puzzelen gegaan. De spreekwoordelijke raandjes moesten letterlijk aan elkaar geplakt worden. Allemaal met als belangrijkste uitgangspunt: Carnaval in Loon op Zand moet doorgaan. Uiteindelijk heeft John van  Pas van uitgaanscentrum “De Eendragt” uit Kaatsheuvel gezegd “Just Do It”.

Verbinden, verbroederen en verder uitbouwen

John plaatst een prachtige, feestelijk versierde tent op de Kasteelweide. Filoz Events heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van feestjes in Loon op Zand. Zij zullen samen met John van de Pas de verbindende link vormen om tijdens carnaval in  Loon op Zand te verbinden en verbroederen. John heeft gezegd zo lang Loon op Zand geen dorpshuis heeft mee te willen denken zodat carnaval in Theebuikenland verder uitgebouwd kan worden.

Rood en geel inkleuren

De lijntjes zijn getrokken, de contouren voor het nieuwe Loonse carnaval staan. Het is nu aan alle Theebuiken om deze mooi rood en geel in te gaan kleuren. In kleuren met gevoel voor traditie en vooral passend bij Loon op Zand en horend bij deze tijd.

Tips en ideeën

Houd www.filoz-events.nl goed in de gaten voor de laatste informatie. En heb je tips, ideeën, wil je meedenken of meehelpen, stuur dan een e-mail naar info@filoz-events.nl

Carnaval = Feest in Loon op Zand