Groots en gezellig familiecarnaval in “De Wetering” 

Zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 februari is “De Wetering weer het kloppende hart van carnaval in Theebuikenland. Dit jaar drie dagen carnaval voor jong en oud en voor ‘elk wat wils.’’ 

Feest in Loon op Zand 

Als er iets te vieren is, dan zijn wij van de partij. Dat zijn de woorden van Rini en Carla, de uitbaters van “De Wetering”. Wij willen in “De Wetering” een feest in Loon op Zand organiseren. Onze “Wetering” is de thuishaven voor carnaval voor héél Loon op Zand. 

Voor iedereen 

Jong, oud, pappa’s, mamma’s, oma’s, opa’s, Theebuiken, Moerbeien en Turfstekers, iedereen is van harte welkom in “De Wetering”. Voor een ‘fijnfistje’ hoefde Loon op Zand zeker niet uit. Het echte Loonse familiecarnaval vier je in “de Wetering”. 
Zaterdag, zondag en maandag, alle dagen is het volop feest in de theaterzaal van “De Wetering”.  

Alle dagen van van 14:00 tot 22:00 uur 

“De Wetering” is alle dagen van 14:00 uur tot 22:00 uur open. Het bier en de schrobbelér staan koud.  
Speciaal op zondag 19 februari gaan de kids first. In de zaal zijn er allerlei leuke activiteiten voor de allerkleinste. Maar ook voor de grote klén kénder is er genoeg vertier.  
Dus kinderen uit Loon op Zand, neem gerust vaders, moeders, opa’s en oma’s mee. Als zij zoet zijn aan de bar, dan kunnen jullie los in de zaal. 
 

Meer informatie 

Meer informatie over het programma is te vinden op www.filoz-events.nl 

We zien jullie dan!