Laatste gegevens optocht

Gegevens
OPTOCHT THEEBUIKENLAND

Datum 4 maart 2018
Startschot 13:00 uur
Locatie Weteringplein Loon op Zand
Prijsuitreiking 15:30 uur
Locatie Sport- en Cultuurcentrum “De Wetering”
Prijzen Harrie van de Venbokaal
hoogst scorende Loonse carnavalsgroepAlbert Beerensbokaal
stimuleringsbokaal Loonse jeugdTheebuikenbokaal
Hoogst scorende deelnemer
   
Aanmelden Via www.filoz-events.nl
Categorien en inschrijfgeld Jeugd, gratisLoopgroepen, € 10,00Muziek wagens jeugd € 25,00 + borg
(jeugd t/m 15 haar onder begeleiding van ouders)Muziekwagens, € 50,00 + borgPraalwagens, € 30,00 + borg   De borg in de Loonse optocht bedraagt € 100,00. De borg wordt binnen 5 dagen teruggestort wanneer volledig voldaan wordt aan het reglement en men ingeschreven staat in de juiste categorie.
Inschrijven Na inschrijving ontvangen deelnemers een factuur. Na betaling van deze factuur zijn de deelnemers ingeschreven voor de optocht. In de week voor de optocht ontvangen deelnemers digitaal een startnummer, een verklaring verzekering en reglement en een nieuwsbrief met daarin de meest actuele informatie aangaande de optocht.
   
Opstellen Ecliptica, Ursa Major en Ecliptica
  Let op! Wagens mogen alleen via de Kloosterstraat betreden. Wagens die via de Hydra Loon op Zand binnenkomen worden verzocht door te rijden naar de Wetering. Rechtsaf naar de Kloosterstraat. Ter hoogte van de Ecliptica zullen ze worden opgevangen.
Route Ecliptica – Weteringplein (start) – Oranjeplein – Kerkstraat – Hoge Steenweg – Van Salm Salmstraat – Van Rijckevorselstraat – Doelen – Venloonstraat – Oranjeplein
Ontbinding Kasteellaan   Let op! Alle wagens moeten bij het Oranjeplein rechtsaf richting de Kasteellaan. Bezoekers aan L.O.S. in Loon dienen naar de Kasteelweide te rijden via de Kasteelhoevenlaan.
(Ter hoogte van de Kasteelweide dienen ze de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.)