Meer sfeer in de Loonse optocht

Op maandag 4 maart 2019, omstreeks 13:00 uur zal de optocht van Theebuikenland weer door de straten van Loon op zand trekken. Een gezellige bonte stoet van kinderen, loopgroepen, muziek- en praalwagen zal dan carnaval opleuken.

Groots

De optocht van Theebuikenland is een van de grootste carnavalsoptochten in de regio. Veel deelnemers weten Loon op Zand te vinden van wege de gezelligheid. Dat komt ook door de gastvrijheid en de grootse manier waarop de Loonse bevolking als gastheer optreed.

Laten we het gezellig houden

Ook dit jaar willen we weer een grote en lange optocht. Een stoet vol sfeer en gezelligheid in de straten.  Eentje waar het voor deelnemers en toeschouwers goed toeven is. Samen bepalen we de sfeer. Dit kunnen jullie doen door in grote getalen langs de route te staan en door huizen en straten rood en geel te versieren. Maar ook in de stoet moeten we de sfeer erin houden.

Sfeer beheer

Een lekker drankje, een gezellig muziekje, het moet allemaal kunnen. Iedereen moet kunnen genieten. Om dit te goed te kunnen waarborgen moeten we onze gasten begeleiden. Filoz Events is daarom op zoek naar vijf sfeerbeheerders. Mensen die tussen 12:00 uur en 15:00 uur in de optocht aanwezig zijn. Zij zijn het aanspreekpunt naar de deelnemers, organisatie en publiek. Zij begeleiden bij het opstellen, zorgen waar nodig dat de stoet aansluit en dat (geluids)overlast binnen de perken blijft.

Het is de toon die de klank maakt

Als jij enthousiast bent over de optocht, trots bent op Theebuikenland dan ben jij degene die wij zoeken. Door een open en Loonse houding maak je nieuwe contacten en draag je bij aan een geweldige optocht in Loon op Zand. Men zegt wel eens: “Het is de toon die de klank maakt”.

Kōomen we ‘r samen uit

We kōomen ‘r niet uit is het motto voor carnaval 2018. Een motto wat de deelnemers moeten verbeelden en uitbeelden. Wij moeten er wel uitkomen. Want een goede sfeer in de Loonse optocht is onontbeerlijk.

Daarom willen wij je uitnodigen op vrijdag 11 januari om 20:00 uur in Café “De Kiosk” gezamenlijk te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie (en aanmelden) kun je krijgen via info@filoz-events.nl of door te bellen met Maikel van der Velden, telefoon: (06) 16 52 43 91.

Theebuikenland groots in sfeer en gezelligheid