Twee dagen  High Tea voor elke Theebuik…

We bouwen weer een fisje in “De Wetering”

Na twee jaar mogen we weer carnaval vieren. We bouwen letterlijk en figuurlijk weer een fistje in “De Wetering”. Op zaterdag 26 februari en maandag 28 februari 2022 gaan vanaf 14:00 uur de deuren open.

Versier jij mee

“De Wetering” het thuishonk voor alle échte Loonse carnavalsvierders. Twee dagen lang volop feest voor jong en oud. Graag willen we de zaal carnavalesk, actueel en Loons versieren. We zijn daarom op zoek naar Loonse theepotten. Heb jij nog een theepot over breng deze dan dinsdagavond, woensdagavond of vrijdag overdag naar “De Wetering”.  Jouw theepot in de spotlight in “De Wetering”.

Een High Tea met schrobbelèr en bier

Rasechte Theebuiken hoef je niet te porren voor een feestje. 26 en 28 februari tussen de ochtend- en avondthee een lekker pilske of schrobbelèr on ice. Samen met Rini en Carla van “de Wetering heeft Feest in Loon op Zand een gezellig programma in elkaar gezet.

Blaasmuziek, ballonnen clown en…..

Voor de allerkleinsten is er elke dag een gezellige clown die kan toveren met ballonnen. Op zaterdagmiddag zal Hofkapel Nooitgedagt (onder andere bekend van het tonproaten) een feestelijk nummertje blazen. En op maandag hebben we een nostalgische verassing of zoals onze zuiderburen zeggen een ‘mystery guest’. Dus kom naar “De Wetering”. Why not?

Gratis toegang

De entree is beide dagen gratis. Echter… we mogen beperkt mensen binnen laten . Dus wees op tijd want vol is vol. Voor meer informatie kijk op www.filoz-events.nl