Uniek Lokaal Top 2000 concert in “De Wetering”

Kent u dat? Dat unieke en bijzondere gevoel tijdens de laatste warme wintermaanden van het jaar. Maanden die in het teken van de feestdagen staan. Maar… zeker ook de maanden van de jaaroverzichten en hitlijsten. Een van die muzikale tradities is de Top 2000. Op 26 november is er in “De Wetering” een uniek concert waar in de lijst der lijsten centraal staat.


Top 2000 centraal

Op zaterdag 26 november staat deze unieke hitlijst centraal tijdens een popconcert in de theaterzaal van “De Wetering”. Coverband Arrival zal samen met een aantal sessiemuzikanten een avondvullend programma brengen. Tijdens de avond zullen een aantal lokale zangers en zangeressen optreden met de liveband.

Een gouden greep

Het idee voor dit unieke concert is ontstaan tijdens een gesprek met Rini en Carla, de uitbaters van De Wetering. Deze ondernemers hebben ruime ervaring met evenementen en muziek. Het idee om een ‘gouden greep’ te nemen uit de Top 2000 en deze hits te laten zingen door Loonse en andere lokale zangers en zangeressen.
Een prachtige voorzet die door Filoz Events letterlijk ingekopt kan worden. Een goed idee, mooie muziek en Loon op Zand met elkaar verbinden.

Arrival

Arrival bestaat uit de gelouterde muzikanten Onno Kanters (zang en toetsen), Peter Pastoor (drums en zang), Ron Labordus (bas en zang) en Pieter de Jongh (gitaar). De band speelt vooral covers uit de jaren ’70 en ‘80, van bijvoorbeeld Toto, The Doobie Brothers en Electric Light Orchestra. Arrival staat daarmee garant voor een spetterende avond en een feest der herkenning.

Vocaal lokaal

Filoz Events is druk bezig met het samenstellen van een bijzondere lokale vocalisten. Inmiddels staan namen als Jack IJpelaar, Djuna Kanters, Thom Craane, Theo Sterk, Erik van der Velden, Dorien Dingemans e.v.a. op de rol.
De organisatie is druk bezig om deze lijst nog unieker en completer te maken.

Verrassend, frappant en regionaal

Een van de verrassende namen op de lijst van uitvoerende in Adrio Toorians, bekend van Frappandt. Hij zal op zijn bekende en bevlogen manier Avond van Boudewijn de Groot brengen, maar ook stukken van The Beatles.
Vertrouwde stukken uit de grootste hitlijst van Nederland op een unieke wijze vertolkt door Loonse en lokale artiesten. Altijd bijzonder en verrassend uitgevoerd.

Magisch en Magistraal

2000 prachtige platen  uit meer dan 7 decennia, samengesteld uit een breed scala van stijlen, stromingen, talen en uitvoerenden. Dat allemaal gekozen door het Nederlandse publiek. Van Hotel California tot Big Yellow Taxi, van Bohemian Rhopsody tot Brabant. Met namen als Abba, The Beatles, Deep-Purle, Direct en Don Mercedes. In de Top 2000 kan het allemaal. Kom genieten in “De Wetering”.

Uniek Concert

Op 26 november dan is het zover. Een uniek idee wordt omgezet in een zinderend popconcert. Dit unieke concert vindt plaats bij Rini en Carla in De Wetering. De zaal gaat open om 19:30 uur. Kaarten kosten € 10,00 (exclusief fee) en zijn verkrijgbaar via www.filoz-events.nl of aan de bar bij De Wetering (Loon op Zand) en Zidewinde (Sprang Capelle).