Winkelen in Loon op Zand is meer dan de moeite waard!

Loon op Zand… Natuurlijk! Sfeervol, gezellig en in de warme wintermaanden méér dan de moeite waard om te gaan winkelen. Gastvrije en gemoedelijke ondernemers die service en kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan. Deze Loonse ondernemers pakken in de laatste maand van het jaar letterlijk uit.

Samen voor Loon

Het zal u zeker niet ontgaan zijn. Afgelopen zomer hingen er fraaie hanging baskets door het hele dorp. Op dit moment wordt het centrumgebied van het dorp feeëriek verlicht door prachtige sfeervelichting. Op Winkelcentrum ‘Looiershof’, het Oranjplein en de Dr. Van Kesselstaart zijn verlichte kerstbomen geplaatst. Dit wordt u allemaal aangeboden door de Loonse ondernemers. Deze ondernemers doen hun uiterste best om het u naar uw zin te maken.

 

Warme Winterloterij

Voor het vierde jaar organiseert Gebiedscommissie Centrum “Loon op Zand” de ware winterloterij. Bij iedere aankoop ontvangt u een lot. Bij iedere € 50,00 of meer ontvangt u een extra lot. De loten kunt u dit jaar op drie manieren verzilveren:

  1. Inleveren in de inleverboxen bij Coop Supermarkten en Dija Fashion;
  2. Digitaal verzilveren via filoz-events.nl;
    of
  3. Door de QR-code op het lot te scannen.

Dit jaar zijn er drie weektrekkingen. Deze trekkingen vinden plaats op 14 en 28 december 2018 en op 09 januari 2019. Er zijn diverse weekprijzen en waardebonnen. De Hoofdprijs is een lcd-kleuren TV. Tijdens de laatste trekking worden de hoofdprijzen uitgereikt.

 

Winkelen doe je in Loon op Zand… Natuurlijk!

Gemak dient de mens. Niet is gemakkelijker dan om digitaal te winkelen bij Bol.com, Wehkamp of Zalando. Vanuit uw luie stoel een bestelling plaatsen en vervolgens afwachten of uw bestelling op tijd wordt bezorgd. Wanneer u winkelt in Loon op Zand dan zijn service, kwaliteit, gastvrijheid en een uitgebreid aanbod natuurlijk.

Wist u dat deze ondernemers de hanging baskets, de feestverlichting, de kerstbomen en de warme winterloterij betalen. Veel van onze ondernemers sponsoren ook activiteiten van clubs en verenigingen. Dat is vanzelfsprekend, dat vinden ze gewoon, dat doen ze voor Loon. Want winkelen in Loon op Zand is meer dan de moeite waard.

Kortom: “Winkel gewoon in Loon op Zand… Natuurlijk!.

 

You may also like...

Reacties gesloten.